divendres, 6 de maig del 2011

Does He Love You? (Rilo Kiley)

Jenny Lewis acaba de publicar, amb la seva parella Johnny Rice i amb el nom artístic de Jenny and Johnny, l'apreciable I'm Having Fun Now (2010). També ha publicat dos discos en solitari, Rabbit Fur Coat (2006) i Acid Tongue (2008), per els que ha contat amb inestimables col·laboracions com les de Elvis Costello, Ben Gibbard (Death Cab For Cutie, Postal Service), M. Ward, Conor Orbest (Bright Eyes) i el mateix Johnny, en discos de molts dels quals tanmateix ha intervingut.

Però, per a mi, la seva etapa més interessant es la que durant deu anys, aquesta eixerida actriu (ha aparegut en una dotzena de pel·lícules i diversos programes de TV), compositora i cantant de 34 anys, ha format part de la banda RILO KILEY.
Es tracta d'un grup de Los Angeles (Califòrnia), liderat per la mateixa "Yeni" i Blake Sennett, l'estil de la qual podríem qualificar de indie-rock, amb pinzellades folk, country i pop que, sense estar oficialment dissolts, han publicat, entre el 1999 i el 2007, quatre discos, el més interessant dels quals es el tercer, aquest More Adventurous (2004).
L'atractiu físic de la pèl-roja, juntament amb la seva preciosa veu, canalitzen la personalitat de la banda, amb un pop fàcil i intel·ligent alhora, sense estridències però amb una especial habilitat per parir cançons rodones.
Podeu comprovar-ho escoltant:
- RILO KILEY. Does He Love You?. More Adventurous (2004).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada